Formular "20% reducere de ziua ta"Reducere este valabila pentru un numar nelimitat de persoane la bar si bucatarie si se ofera doar celor care prezinta invitatia, primita prin posta insotita de un act de identitate. Reducerea nu se cumuleaza cu alte oferte si este valabila timp de 10 zile inainte sau dupa ziua de nastere. Pentru a evita suprapunerea cu alte evenimente va rugam faceti rezervare cu 5 zile inainte.
Reducerea nu este valabila fara rezervare!!!

Domiciliul
Doresc sa primesc informatii despre servicii noi, promotii sau concursuri organizate de Restaurant View, prin e-mail, posta si/sau SMS:

Da
Nu

Restaurantul View va asigura ca datele pe care le complectati in acest formular sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite unor terte parti. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face cu respectarea drepturilor persoanei vizate in conformitate cu legea 677/2001 (respectiv a drepturilor de informare, acces, interventie, opozitie asupra datelor comunicate si de aparare a drepturilor).
Completarea acestui formular presupune exprimarea expresa si fara echivoc a comsimtamantului cu privire la prelucrarea in scopuri de marketing a datelor dumneavoastra pe durata programului, precum si ulterior incetarii acestuia.
petrecere burlacie indiferent ca ai ales sau nu Restaurant View pentru nunta ta, noi iti acordam o reducere de 20 % la consumatie pentru binecunoscuta petrecere a burlacilor / burlacitelor !
Studcard / Omnipass Toti posesorii de carduri STUDCARD / OMNIPASS beneficiaza de o reducere 20% atat la bar cat si la bucatarie. Reducerea se aplica individual si poate beneficia de ea doar posesorul cardului.
REGULAMENT Promotiile si reducerile NU se cumuleaza intre ele si nu pot fii folosite mai mult de una deodata. Pentru a evita suprapunerea cu alte evenimente va rugam faceti rezervare cu 5 zile inainte si specificati pentru care tip de promotie ati optat. Unele promotii nu sunt valabile fara rezervare si specificarea promotiei ! Localul isi rezerva dreptul de a NU acorda promotiile in anumite zile.