VIEW  RESTAURANT & BALLROOM , la inaltime si la servicii si deasupra Clujului.


Promotie speciala pentru o perioada de timp limitata : Contractele incheiate pentru evenimentele (nunti) care vor avea loc in zilele de duminica beneficiaza de o reducere cuprinsa intre 2000-5000 lei.

 

Restaurant View Cluj ofera clientilor sai o sala "la inaltime" cu servicii de organizare de evenimente de orice fel : nunti, banchete, botezuri, baluri licee si facultati, mese festive, conferinte, intalniri de afaceri, coktail-uri, degustari de vinuri.
Ballroom View este o sala pentru evenimente in Cluj Napoca cu o capacitate de la 50 pana la 250 de locuri la mese. Restaurant View Cluj se deosebeste de concurenta prin cateva aspecte importante : prin locatie (se afla chiar in centrul orasului Cluj Napoca astfel ca invitatii d-voastra vor ajunge foarte usor din orice zona), se afla deasupra unui parking astfel ca locurile de parcare nu reprezinta nici o problema, prin constructie si prin panorama superba (de obicei majoritatea restaurantelor se afla intre 4 pereti dar la noi zi si noapte aveti o priveliste minunata asupra orasului Cluj), prin structura salii (este o singura sala rotunda, fara stalpi asfel incat toti invitatii de la nunta si mirii se vad intre ei, nefiind impartiti in mai multe saloane), prin terasa exterioara (unde invitatii d-voastra se pot recreea nefiind izolati intre pereti de beton), prin pachetul all inclusive (multe din serviciile care va costa timp si preturi nejustificate si de care este nevoie pentru o nunta sunt incluse: amenajarea si decorarea salii, sonorizare, foto, filmare, momente artistice, open-bar, tortul mirilor, florile) si nu in cele din urma prin calitatea si cantitatea preparatelor din bucataria proprie. Alte servicii oferite sunt : bar de cockteiluri si specialitati de cafea, sculpturi de fructe, sculpturi de gheata, aranjamente florale, fantana de ciocolata, staroste sau MC, inchiriere limuzina, artificii, plasme pentru montaj poze sau filme, etc. Pe langa aceste atuu-uri oferim in plus si organizarea petrecerilor cu tematica : diferite anotimpuri, venetiana, egipteana, romana, exotica, America anilor '20, casino, etc. Daca te-ai saturat de "eterna traditie a nuntilor" poti sa stii ca noi o incalcam "la cerere" iar aici nunta ta se poate transforma intr-o adevarata petrecere cu tenta de club sau poti de asemenea sa ai o nunta clasica si eleganta. Indiferent daca ai ales sau nu Restaurant View pentru nunta ta, la noi vei beneficia de o reducere de 20% pentru "ultima ta" petrecere, cea a burlacilor / burlacitelor !